BED AND BREAKFAST HAARLEM

  backupnext  
historisch huisje bed and breakfast haarlem

 

Historisch huisje bed and breakfast Haarlem

Midden in het historisch centrum van Haarlem, op korte loopafstand tot alle toeristische bezienswaardigheden, ligt dit schattige huisje met één slaapkamer. Het is onlangs compleet gerenoveerd en daarbij hebben we het voorzien van alle moderne gemakken.

U huurt het hele huisje en er kunnen maximaal drie personen slapen. In de boven gelegen slaapkamerstaat een quenn-size bed en op de begane grond is er een sofa-bed voor de derde persoon.

U kunt gebruik maken van alle voorzieningen, zoals de volledig ingerichte keuken, een vaatwasser, draadloos internet, een wasmachine en een wasdroger. In de kleine tuin staat een barbeque.

Gratis parkeren kunt u op 5 loopminuten afstand en er is een betaalde parkeerplaatrs vlakbij.

Haarlem is een sfeervolle stad op slechts 15 treinminuten afstand van Amsterdam. Ons station heeft een directe verbinding met luchthaven Schiphol. De welbezochte strandplaats Zandvoort ligt op 15 treinminuten afstand.

Haarlem ligt op de oever van Het Spaarne. Het stadje heeft knusse grachten, een netwerk van kleine straatjes, verborgen tuinen en de beste Nederlandse musea. De Korte Houtstraat ligt op een minuut afstand en staat bekend vanwege de vele boetiekjes.

 

Zoek een B&B in: Nederland ... Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht ...